CuliAir Luchtballonrestaurant

Ooit een zeebaars gegeten op anderhalve kilometer hoogte? In een zwevend restaurant met eindeloze vergezichten rondom? Beleef het met Angélique Schmeinck in haar spectaculaire CuliAir Luchtballonrestaurant!  Stap in voor een ‘once in a life time experience’ met relaties, smaakvrienden of familie.

Verzin het maar: koken op grote hoogte, met een luchtballon als ‘vliegend restaurant’ en een enorme heteluchtoven tegelijk. In samenwerking met Bas Spierenburg van BAS Ballonvaart vertoont Angélique haar culinaire kunsten tijdens een ballonvlucht over de mooiste gebieden van Nederland. Met een ingenieus katrolsysteem worden zeebaars, coquilles en landhoen in speciaal ontwikkelde manden naar de nok van de ballon getakeld. Eenmaal gegaard (bij circa 90°C) dalen de gerechten af voor de eindbereiding, waarna de passagiers op grote hoogte kunnen genieten.

CuliAir Sky Dining, voor een ongewoon avontuurlijke reis tussen hemel en aarde in ‘s werelds enige luchtballonrestaurant…

Kijk bij CuliAir voor arrangementen, tarieven en informatie.