On stage | Culinair Intermezzo

Op zoek naar een smaakmakende spreker? Of een sprekende smaakmaker? Angélique Schmeinck is beide en staat met haar inlevingsvermogen en improvisatietalent garant voor spetterende culinaire intermezzo's die naar meer smaken.

Vanaf haar culinaire podium serveert Angélique als gastspreker in hoog tempo kleine en grote verhalen over smaak, beleving, verleiding, echtheid, nieuwe gerechten en onbekende werelden. Perfect om in te zetten als inspiratiebron of energizer tijdens congressen, events en symposia van klein tot groot en zowel voor food als non-food organisaties.

Angélique denkt in smaken. Smaken die elkaar verleiden, contrasteren en prikkelen. Tijdens haar onderhoudende presentaties animeert Angélique op ludieke wijze de zintuigen om echte eerlijke pure smaak onder de aandacht te brengen. Ze leert met veel gevoel voor humor mensen opnieuw proeven en opnieuw beleven. Ingrediënten staan model voor mensen of gebeurtenissen, gerechten vertegenwoordigen waarden, bereidingen lijken op (organisatie)processen en smaken staan voor emoties.

Er is een gallery met verschillende 'acts' waaruit à la carte een keuze kan worden gemaakt om zo het Intermezzo af te stemmen op een eigen thema. Aanbevolen 'on stage specialiteiten'  zijn Cut the Crap (door de ludieke presentatie bij De Wereld Draait Door), 'Eetbaar schilderij' en de interactieve 'Shake your Taste' voor wie de smaak van zijn bedrijf of missie wilt proeven.

De intermezzo’s zijn er voor iedereen die op een dynamische en levendige manier een missie wil overdragen. Een missie waar alle gasten nog lang de mond vol van hebben. Zonder vooroordeel. U proeft het, Angélique regelt het. Sprekend.