Culinaire inspiratiesessie

Voor professionals in foodservice en foodbranche

Smaakhit van de toekomst
De meeste foodprofessionals hebben alle aandacht nodig voor het runnen van hun activiteiten. Maar soms zou wat extra inspiratie niet gek zijn, of een specifiek stuk kennis. Vanuit haar ambacht als smaakspecialist en meesterkok ondersteunt Angélique chefs, koks, productontwikkelaars en fooddesigners bij het onderzoeken, samenstellen en proeven van de 'smaaksensatie van morgen' of de 'smaakhit van de toekomst'.

Waar haal je dat goede idee vandaan?
Professionals hebben de mogelijkheid zich vertrouwd te maken met creatieve denkmethoden in Angélique’s Smaakatelier: een locatie om al brainstormend, experimenterend en proevend vanuit een aantal concepten op zoek te gaan naar de ultieme smaakbeleving of een uniek idee voor een product, merk of concept.
De sessies zijn inzetbaar als spetterende kick-off voor een nieuw project. Als inspiratie boost om de ideeënstroom op gang te brengen. Of juist om het innovatieproces kracht bij te zetten.

Culinaire succesfactoren
Creativiteit is een bepalende factor voor culinair succes. Wie actief een voorsprong wil nemen op de concurrentie, zal actief verse smaakideeën moeten ontwikkelen. Dus niet toekijken hoe de wereld van smaak om ons heen verandert, maar die wereld zelf creëren en transformeren. Met dit doel verkennen de inspiratiesessies alle dimensies van culinaire creativiteit met praktische, creatieve denktechnieken en creatiemethoden. Van patroondoorbrekend ‘smaakdenken’ en het ontwerpen van signatuursmaken tot het bewust worden van culinaire succesfactoren.

Neem contact op met Angélique Schmeinck voor een persoonlijke afspraak.