Eetbaar schilderij

Het eetbare schilderij: een feest voor alle zintuigen

Meesterkok Angélique Schmeinck weet als geen ander hoe je van dineren een ware beleving maakt. Dat laat ze onder andere zien met haar ‘beproefde’ concept 'Het eetbare schilderij'.

Tijdens een culinaire live top-performance componeert Angélique een schilderij van ingrediënten, waar de meest fantastische smaken, kleuren en structuren bij elkaar komen. Dit levert een onvergetelijke voorstelling op, met een oog- en tongstrelend resultaat.

Tijdens het creëren van Het eetbare schilderij neemt Angélique het publiek als een ware entertainer mee op smaakreis naar de allerlekkerste bestemmingen. Aan het eind van het verhaal is het schilderij klaar en kan het publiek proeven van de exquise smaken van het unieke smaakpalet.

Van klein en geraffineerd tot groots en imposant...

Het eetbare schilderij kan worden gemaakt voor 4 tot 400 personen, het formaat kan oplopen tot maar liefst 20 m2. Het schilderij is opgebouwd uit losse panelen van 50 x 50 cm die kunnen worden uitgedeeld onder het publiek, om vervolgens samen een vorkje van te prikken.

Het eetbare schilderij kan op locatie worden ingezet als live-act bij onder meer amuse en aperitief, bij een voorgerecht maar ook als grand dessert. Of als custom-made spectaculaire break tijdens een evenement, bijeenkomst of festiviteit. Afhankelijk van de gelegenheid kan inspiratie uit mode, kunst of cultuur de creatieve invalshoek bepalen. De mogelijkheden zijn enorm. Van klein geraffineerd tot groots en imposant… zeg het maar!