Smaakatelier

Atelier voor fijnproevers en galerie voor de kookkunst

In het gloednieuwe Smaakatelier en Culinaire galerie zoekt meesterkok Angélique Schmeinck de culinaire grenzen op, en gaat daar samen met haar gasten lichtvoetig overheen. In prikkelende sessies wordt koken tot kunst verheven, waarmee Angélique op haar eigen meesterlijke wijze vergezichten schetst van de culisofie: de wijsheid van de keuken.

Vanaf nu kun je in het Smaakatelier terecht voor:

In een prachtig loft in hartje Velp bij Arnhem biedt deze ruimte een multifunctionele combinatie van atelier, keuken en galerie voor culinaire fotografie. In een inspirerende en smaakvolle sfeer zijn zit- proef- en kookgelegenheid aangekleed met prikkelende beelden van oogstrelende gerechten. Het atelier biedt plaats aan ongeveer twintig personen. In dit stijlvolle Smaakatelier vervaagt de grens tussen ambacht en kunst, terwijl Angélique haar reisgenoten meevoert op een avontuurlijke reis. Fijnproevers en kookliefhebbers worden getrakteerd op nieuwe ideeën en verrassende technieken: weg uit de comfort zone en op zoek naar nieuwe creativiteit en diepzinnige interesse in de fundamenten van smaak en techniek.

Jarenlange ervaring op culinair topniveau en grondige beheersing van creatieve denktechnieken vormen de basis van Angélique's culisofische repertoire. Vanuit haar persoonlijke visie op eten en koken zet ze haar tanden in fundamentele vragen, zoals: wat kenmerkt een tijdloos topgerecht? en: waarom zijn bepaalde ingrediënten zulke fantastische combinaties? In het Smaakatelier worden recepten en routines overstegen, waarbij het verstand en de smaakpapillen naar onbekende en ongekende hoogten worden getild!

In het Smaakatelier ontwikkelt Angélique continu nieuwe activiteiten variërend van een masterclass freestyle cooking tot een sauscollege, en van wijn-spijsproeverij tot culinaire fotografie. En meerdere keren per jaar schotelt meesterkok Schmeinck haar gasten sensationele proeverijen en 'culinair theater' voor tijdens de smaakexpedities.

Voor wie is het Smaakatelier?

Particulieren
Het Smaakatelier is een vrijplaats voor alle fijnproevers en kookliefhebbers. Ambachtelijk meesterschap en gedurfde experimenten komen samen terwijl Angélique haar publiek meevoert in de culisofie. Elke sessie is een avontuur voor wie op zoek is naar culinaire creativiteit, naar dat ene accent, ingrediënt of technische finesse die een gerecht tot een onvergetelijke ervaring maakt. 

Bedrijven
Het Smaakatelier kan exclusief gereserveerd worden door bedrijven en gezelschappen die samen hun tanden in een nieuw avontuur willen zetten. Huur deze inspirerende ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies, besloten workshops, culinaire zakenlunches, smaakmakende bedrijfspresentaties, private dining, productpresentaties of inspiratiesessies. Onder de vleugels van Angélique Schmeinck wordt elke zakelijke bijeenkomst een smaakvol avontuur.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Voor elk gezelschap maken wij een voorstel op maat.