Smaakexpedities

Smaakexpeditie | open inschrijving
Zaterdag 10 juni - 2017 (18.00 tot circa 22.00 uur)

In haar nieuwe Smaakatelier organiseert Meesterkok Angélique Schmeinck enkele keren per jaar unieke smaakexpedities. Een avond lang proeven en genieten van culinaire creativiteit.

In het Smaakatelier vervaagt de grens tussen ambacht en kunst, terwijl Angélique haar reisgenoten meevoert op een avontuurlijke reis. Fijnproevers en kookliefhebbers worden getrakteerd op onvergetelijke smaakcombinaties, prachtige wijnen en ‘culinair theater’. Er wordt live gekookt en gedemonstreerd.

Menu carte blanche...
Het Smaakatelier is geen restaurant maar een multifunctionele combinatie van atelier en keuken, smaaklab en galerie voor culinaire fotografie. In een inspirerende sfeer zijn zit- proef- en kookgelegenheid aangekleed met prikkelende beelden van oogstrelende gerechten. Er is geen menukaart! Het enige dat je zeker weet is dat je eet en drinkt op sterrenniveau en een onvergetelijke ervaring opdoet.

Laat smaak je leidraad zijn en ga mee op expeditie in het Smaakatelier. Het zal je leven als fijnproever, als creatieve geest en als culinaire smaakmaker voor altijd verrijken!

Per expeditie kunnen er 20 gasten deelnemen.

DATUM
10 Juni 2017 | 18.00 tot circa 22.00 uur

TARIEF
135,00 Euro (Inclusief zeven gerechten, wijnen, drankjes en BTW)

ADRES
SmaakAtelier | Velp (bij Arnhem) (nieuw adres volgt)

Inschrijven / reserveren gaat als volgt;

Stuur een email naar info@smaakvrienden.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, en de naam voor de activiteit waar u zich voor wilt inschrijven.

Als bevestiging ontvangt u van ons een email. De praktische informatie, het nieuwe adres in Velp en de betalingsgegevens volgen 4 weken voorafgaande de activiteit.